Contacteer ons voor vrijblijvende offerte 013 46 13 86

 

Gevelbepleistering van Interstuc uit Limburg voor prachtgevels

Uw gevel bepleisteren met een mooie en duurzame afwerking

Uw gevel extra klasse en duurzame kwaliteit geven met optimale duurzaamheid en uitstraling? Reken dan op de gevelbepleistering van Interstuc uit Halen (Limburg). Wij maken van uw gevel een toonbeeld van vakmanschap zowel binnen als buiten Limburg. Onze stielmensen weten perfect hoe ze uw gevel moeten aanpakken en bepleisteren hem met een uiterst mooie en duurzame afwerking.

Met onze expertise wordt uw gevel bekoorlijk egaal én bestand tegen alle weersomstandigheden. Zo bent u zeker van een blijvend mooi resultaat. Ook voor alle andere pleisterwerken en eventuele gyprocwerken of isolatiewerken zit u goed bij ons. 

Bel voor meer info!

Een nieuwe gevel met gevelbepleistering: Rijkelijke mogelijkheden tegen zeer betaalbare prijzen

Uw gevel bepleisteren is niet alleen duurzaam en mooi, het is ook enorm veelzijdig. Bepaal zelf volledig de look van uw woning of bedrijf door te kiezen uit een brede waaier aan kleuren. Bij Interstuc zetten we exact de laag die u voor uw gevel wilt.

Deze grote keuzevrijheid gaat tegelijk gepaard met zeer zachte prijzen. De gevelbepleistering van Interstuc kunt u realiseren voor uiterst aantrekkelijke tarieven

Regio Limburg, Vlaams-Brabant & Antwerpen


Uw gevel mooi, grondig en duurzaam in de picture zetten? Contacteer Interstuc voor een offerte regio Limburg, Antwerpen of Vlaams-Brabant of voor meer info over onze gunstige tarieven.