Contacteer ons voor vrijblijvende offerte:  013 46 13 86

 

Mooi afgewerkte Gyprocwerken? Interstuc uit Limburg!

Gyprocwerken

U denkt aan gyprocwerken in de regio Limburg of Vlaams-Brabant?

Renovatie of nieuwbouw, Gyproc is altijd een goede keuze voor de dichting van alle soorten wanden, muren en plafonds. Interstuc helpt u graag en deskundig met het plaatsen van verlaagde plafonds, scheidingswanden en Gyprocmuren.

Met onze ervaring en vakmanschap bent u verzekerd van perfect geplaatste wanden en plafonds voor optimaal afwerkings- en gebruikscomfort. Ook voor bijkomende pleisterwerken en isolatiewerken zit u goed bij ons.

Vrijblijvende offerte

Interstuc: steeds de meest actuele Gyprockennis! 


Gyproc evolueert razendsnel. Sinds dit populaire materiaal op de markt kwam, is het aan een zeer snel tempo uitgegroeid tot veel meer dan handig dichtingsmateriaal. 

De vakmensen van Interstuc in Limburg scholen zich op zeer regelmatige basis bij over alle nieuwe ontwikkelingen en toepassingen van Gyproc. Zo kunnen we u steeds het meest actuele en doeltreffende gebruik van deze veelzijdige oplossing aanbieden. 


Interstuc vindt steeds de perfecte Gyproc-oplossing voor particulier en bedrijf, tegen de beste prijzen.

Ontdek hoe we uw gebouw degelijk en fraai voorzien van vakkundig geplaatste gyprocwanden en -plafonds! Contacteer Interstuc voor een offerte of andere vragen.