Contacteer ons voor vrijblijvende offerte 013 46 13 86

 

Mooi afgewerkte gyprocwerken door Interstuc uit Halen, Limburg

Gyprocwerken

U bent een nieuwe woning aan het bouwen of aan het renoveren? U zoekt een ervaren vakman voor uw gyprocwerken in de provincie Limburg, Vlaams-Brabant of Antwerpen? Gebruik onze contactpagina en kom gerust eens langs bij Interstuc te Halen.

Vrijblijvende offerte

Wij voeren gyprocwerken uit in Limburg, Antwerpen & Vlaams Brabant! 


Wenst u een offerte voor gyproc wanden of gyproc plafonds in Diest, Lummen, Herk de stad, Bekkevoort, Geetbets,Kermt, Hasselt of ver erbuiten? Contacteer dan Interstuc te Halen! 

Gyprocwerken behoren tot de droge afbouw en wordt onderverdeeld in voorzetwanden, scheidingswanden en verlaagde plafonds. De innovaties binnen dit segment van afwerking volgen elkaar in sneltempo op. Deze vernieuwingen worden op de voet gevolgd door ons bedrijf door intensieve bijscholing van onze werkkrachten. Zo implementeren we deze nieuwe disciplines in het bedrijf en bieden we ze aan onze klanten aan.

Wilt u een offerte aanvragen voor gyprocwerken in de provincie Limburg, Vlaams Brabant of Antwerpen? Aarzel niet en bel of mail Interstuc te Halen (bij Herk-De-Stad, Diest & Bekkevoort).