top of page

GEVELBEPLEISTERING VAN INTERSTUC UIT LIMBURG VOOR PRACHTGEVELS

Gevelbepleistering met een mooie en duurzame afwerking

Uw gevel extra klasse en duurzame kwaliteit geven met optimale duurzaamheid en uitstraling? Reken dan op de gevelbepleistering van Interstuc uit Halen (Limburg). Wij maken van uw gevel een toonbeeld van vakmanschap zowel in Limburg als Vlaams-Brabant. Onze stielmensen weten perfect hoe ze uw gevel moeten aanpakken en bepleisteren hem met een uiterst mooie en duurzame afwerking.
 

Met onze expertise wordt uw gevel bekoorlijk egaal én bestand tegen alle weersomstandigheden. Zo bent u zeker van een blijvend mooi resultaat. Ook voor alle andere pleisterwerken en eventuele gyprocwerken of isolatiewerken zit u goed bij ons.

Een nieuwe gevel: vele mogelijkheden aan betaalbare prijzen

Uw gevel bepleisteren is niet alleen duurzaam en mooi, het is ook enorm veelzijdig. Bepaal zelf volledig de look van uw woning of bedrijf door te kiezen uit een brede waaier aan kleuren. Bij Interstuc zetten we exact de laag die u voor uw gevel wilt.

Deze grote keuzevrijheid gaat tegelijk gepaard met zeer zachte prijzen. De gevelbepleistering van Interstuc kunt u realiseren voor uiterst aantrekkelijke tarieven

Gevelbepleistering regio Limburg & Vlaams-Brabant

Sinds 1994 zijn wij voor gevelbepleistering dé referentie in Halen en ver daarbuiten. Halen ligt vlakbij Diest, Herk-De-Stad, Lummen & Bekkevoort, maar wij hoofdzakelijk actief in heel Limburg & Vlaams-Brabant. Uw gevel mooi, grondig en duurzaam in de picture zetten? Contacteer Interstuc voor een offerte  of voor meer info over onze gunstige tarieven.

bottom of page